Home

Welkom bij Administratiekantoor Balm & Zn. B.V.

Al tientallen jaren verzorgen wij de administratie van klein- en middelgrote bedrijven. U kunt uw administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen, zodat u zich kan bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering van uw onderneming.

Over ons

Administratiekantoor Balm & Zn. B.V. is opgericht in 1970 te Amsterdam. Momenteel is het kantoor gevestigd in Uithoorn. Wij zetten ons graag persoonlijk in voor uw bedrijf en leveren administratieve en fiscale diensten aan klein- en middelgrote bedrijven.

Wij zijn een relatief klein kantoor en staan bekend om een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Dit is prettig voor u, maar ook voor ons.

Met onze gemotiveerde werknemers bedienen wij cliënten uit vrijwel elke sector/branche.

Administratiekantoor Balm & Zn. B.V. is aangesloten bij de branchevereniging NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Doordat wij lid zijn van de NOAB kunnen wij kwalitatief hoogstaand resultaat en kennis van zaken garanderen. Dit keurmerk wordt pas toegekend als het kantoor voldoet aan een aantal strenge eisen. Meer informatie kunt u vinden op www.noab.nl

Daarnaast is administratiekantoor Balm & Zn. B.V. een gecertificeerd Fiscaal Adviseur.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Diensten

Het bijhouden van de financiële administratie van uw bedrijf is een tijdrovende klus. Administratiekantoor Balm & Zn. B.V. is in staat om dit werk voor u op zich te nemen, zodat u zich meer kan richten op de dagelijkse bedrijfsvoering van uw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie vakkundig verwerkt wordt. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de veranderende wet- en regelgeving en overige veranderingen binnen uw bedrijf. Daarnaast geven wij bijbehorende adviezen over uw financiële situatie. Hierdoor zijn we in staat u te begeleiden waar nodig is en te helpen om uw onderneming verder door te laten groeien.

Door middel van het boekhoudprogramma Exact Online wordt uw administratie verwerkt. Hierbij is een automatische bankkoppeling eventueel ook mogelijk, zodat wij gelijk in staat zijn uw bankmutaties online te kunnen verwerken. Daarnaast is het mogelijk om facturen zelf in te scannen en digitaal bij ons aan te leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om de administratie persoonlijk bij ons af te komen leveren. Bij ons kunt u zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Wij leveren onder andere de volgende administratieve en fiscale diensten aan klein- en middelgrote bedrijven en particulieren:

  • Verzorgen van uw financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Fiscale adviezen

Verder kunnen wij uw belastingaangifte verzorgen. Hier vallen de volgende onderdelen onder:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Erf- en schenkbelasting

Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Contact

Zoekt u een deskundig en vakkundig administratiekantoor, gelegen in de nabije omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp? Neem dan contact op met Administratiekantoor Balm & Zn. B.V.!

Adresgegevens
Administratiekantoor Balm & Zn. B.V.
Herman Gorterhof 94
1422 JS Uithoorn

Contactinformatie
Telefoonnummer: 0297-520560
E-Mailadres: info@kantoorbalm.nl
Kamer van Koophandel nummer: 33259452

Openingstijden
Maandag                     09:00 – 17:00 uur
Dinsdag                       09:00 – 17:00 uur
Woensdag                 09:00 – 17:00 uur
Donderdag                09:00 – 17:00 uur
Vrijdag                         09:00 – 17:00 uur

Met uitzondering van nationale feestdagen.

Voor de deur van het kantoor is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Tevens is er een bushalte gelegen op enkele minuten loopafstand met een directe verbinding naar Amsterdam.